Tinkara in Anika imata nov videospot za skladbo “Do roba in še čez”

0
600
Z velikim veseljem vas vabimo k ogledu videospota, ki sta ga Tinkara in Anika posneli za skladbo Do roba in še čez !

Scenaristka in režiserka Saška Sonja Sagadin naju je popeljala za staro bolnico na klif v Piran in v brezčasno Forma Vivo v Sečovlje. Rajali smo z otroci, ki imajo čisto srce in iskrice v očeh, to so Alma (violinistka), Stela (gimnastičarka) in Tristan (violončelist).  Naj nekaj te radosti prenesemo še na vas in vam zaželimo en mehek zdrs v konec tega barvitega poletja!” – Anika in Tinkara.

S prepričljivim vodstvom sta letošnjega 9. julija veliki zmagovalki 41. festivala Melodije morja in sonca postali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli največ točk tako občinstva v Avditoriju kot tudi žirije radijskih postaj in strokovne žirije. Glasbo za zmagovalno skladbo ‘Do roba in še čez’  je napisal Aleš Klinar, besedilo pa Leon Oblak.

Tinkara Kovač in Anika Horvat
Tinkara Kovač in Anika Horvat

Glasbenici, ki sta veliki prijateljici tudi v zasebnem življenju, po zmagi nista skrivali iskrenega navdušenja:
»Presrečna sem, da smo ustvarili to prelepo skladbo s čudovito ekipo in v njo tudi močno verjeli. S Tinkaro veliko sodelujeva, vendar je bilo to sodelovanje popolnoma drugačno, saj sva ustvarjali nekaj skupnega in čeprav sva zelo različni, sva ugotovili, da sva si pa v nekaterih pogledih popolnoma enaki in da se razumeva tudi brez besed. Hvala Tinkari za čudovit spomin, ki sva ga ustvarili,« je vesela Anika Horvat.

Tinkara Kovač : »Zelo sem vesela, da sva z Aniko združili moči, potem ko mi je Aleš Klinar ponudil svojo novo pesem. Tudi Alešu je bila takoj všeč ideja. Poklicali smo Anikinega dolgoletnega tekstopisca Leona Oblaka, ki je tako rekoč v parih urah poslal besedilo, ki se mi je takoj uleglo v srce.«

Vir: Dallas Records