Slavko Ivančić – S skladbo ‘Lahko računaš name’ se poslavlja od aktualnega albuma

Slavko Ivančić je pred tremi leti po daljšem premoru izdal nov album ‘Med valovi in oblaki’. Njegovemu umiku iz glasbe in javnega življenja je botrovala huda prometna nesreča, po kateri se je Slavko ponovno rodil in ugotovil, kdo in kaj mu daje moč in zagon za pot naprej. Tri leta po njej je Slavko izdal album ‘Med valovi in oblaki’, ploščo, ki je odražala točno to obdobje. In danes je iz te plošče pred vami še zadnji single ‘Lahko računaš name’. Z njim se izvrsten primorski pevec poslavlja od svojega nekako prelomnega albuma in ponosno in pokončno zre v prihodnost. In kaj ta prinaša? Naša glasbena legenda napoveduje album največjih uspešnic, ki bodo posnete na novo. A več o tem kasneje.

Pred vami danes je skladba ‘Lahko računaš name’, zadnji single iz albuma ‘Med valovi in oblaki’. Spisali so jo Marko HrvatinMitja BobičLeon Oblak in Jan BarucaSlavko Ivančić pa jo je izvedel in interpretiral v svojem slogu. Zanjo je naš legendarni pevec že posnel videospot, ponovno z mlado ekipo Kobal production, s katero je sodeloval že mnogokrat v zadnjih letih. Za kuliso so si izbrali domžalski klub blunout, v katerem Slavko redno in rad koncertira in v katerem se počuti sproščeno, kot v svojem domu, kar vedno znova začuti tudi občinstvo. Pa saj oder pravzaprav je njegov (drugi) dom. V videu Slavko dela kar najraje dela – koncertira s svojo spremljevalno zasedbo GeDoRe. In ker gre za skoraj koncertni videospot, je bilo Slavku na snemanju glede na okoliščine še posebej lepo, saj že pogreša koncerte in delo, ki mu daje moč in željo po nadaljevanju.

Vir: Boombox komunikacije

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

Related articles