Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ dobila tudi video podobo

0
588
Anika Horvat je konec marca predstavila novo skladbo ‘Če najdeva se kdaj’. Sporočilno močna skladba je danes dobila tudi video podobo.

Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ je prva od skladb, ki napoveduje novi album energične Primorke. Album Anika pripravlja z novo, a hkrati staro ekipo, na čelu katere je Borut Antončič, njen dolgoletni glasbeni prijatelj. Skupaj sta že ustvarila nekaj uspešnic in album za otroke.

Skladba ‘Če najdeva se kdaj’ naznanja Anikino novo glasbeno pot, ki sovpada z njenim življenjem. Pripoveduje zgodbo ženske, ki je našla srečo in zadovoljstvo v življenju; ženske, ki je zadovoljna s svojo potjo in je srečna sama s sabo. Za piko na i pa najde tudi srečo v ljubezni, osebo, ki se ji popolnoma preda, a ne za vsako ceno. Anika s skladbo sporoča, da je ljubezen lahko popolna le, če sta njeni ključni sestavini tudi podpora in spoštovanje in da je najbolj pomembna ljubezen do samega sebe.

Videospot je Anika posnela na lokacijah, kjer je pravzaprav doma – v hribih v okolici Kopra. Za režijo spota je poskrbel Jan Koštric, v spotu pa Aniko spremljamo na njenih vsakodnevnih poteh, samo, a hkrati v paru.

Vir: Boombox