Night & Dawn

0
512

(Melodični Rock/Metal)


Kraj: Portorož. Leta delovanja: 2012 – danes

[mp3-jplayer width=”100%” tracks=”Until the end@Night_and_Dawn-Until_the_End.mp3, The journey begins@Night_and_Dawn-The_Journey_Begins.mp3, Tomorrow’s Wind@Night_and_Dawn-Tomorrow’s_wind.mp3″]

Night & Dawn je studijski projekt, ki sta ga ustvarila kitarist Jurij Čendak in vsestranska inštrumentalistka ter vokalistka Zora Mastnak. Njun cilj je preprost: ustvarjati avtorsko glasbo in jo deliti s svetom.

Glasbeni projekt Night and Dawn je nastal na podlagi romantične in profesionalne zveze solo kitarista Jurija Čendaka ter vsestranske glasbenice Zore Mastnak. 
Night and Dawn tako aktivno delujeta že eno leto, v tem času pa sta posnela tri uradne pesmi ter sodelovala na različnih koncertih uradnega in zabavnega značaja.
Javnosti se rada predstavita tudi s priredbami pesmi drugih izvajalcev v akustični izvedbi, leta profesionalnih glasbenih izkušenj pa njun nastop naredijo zanimiv za prav vsakega poslušalca. 
V prihodnosti nameravata sodelovati z različnimi gosti ter projekt širiti in nadgrajevati v želji po doseganju prepoznavnosti na slovenski in tuji glasbeni sceni.

[tabgroup][tab title=”Zasedba”]

  • Zora Mastnak
  • Jurij Čendak

[/tab][tab title=”Diskografija”]

Singli:

  • Tomorrow’s wind (2013)
  • Until the end (2013)
  • The journey begins (2013)

[/tab][/tabgroup]