MeduzaleM za leto 2022 obljubljajo Tretjo nogo

MeduzaleM napovedujejo nov album z naslovom La terza gamba, ki bo izšel 28. 1. 2022 pri založbi On-Parole.

Štiri leta po izidu živega albuma “Seacock seance” na ankaranski Študentski plaži leta 2018 predstavlja novi album povratek skupine v studio. Album je bil v letih 2019 in 2020 posnet v studiu Beartracks v Kočevju. Na njem se bo zvrstilo šest kompozicij prepletenih s perverzijo, erotiko, zgodbami o duhovih in pritlikavcih. MeduzaleM se je v zadnjem obdobju priključil basist Manuel Brajnik (Spiral Mind), ki je poleg bas kitare dodal še sintesajzerje in ostale šumeče učinke. Skupina na novem albumu napoveduje mešanico tradicionalne nepredvidljivosti, široko glasbeno kuliso in prepletanje globokih emocij z asocialno perverzijo.

MeduzaleM - La Terza Gamba (2022)
MeduzaleM – La Terza Gamba (2022)

Za predjed so MeduzaleM že poleti pripravili animirani video za skladbo Midget in nato nastopili na ptujskem festivalu. Kdor jih je tam imel srečo uloviti, je lahko degustiral nov zvočni eksperimentalno metalski zvarek.

LA TERZA GAMBA (2022)

  1. Welcome
  2. DogLover
  3. Erotomaniac
  4. Long Nose
  5. Midget
  6. Ringu

Meduzalem leta 2021: Manuel, Rok, Blaž

Zasedba:
Manuel – Bas in sintetizatorji
Blaž – Bobni in činele
Rok – Vse ostalo

Glasba – MeduzaleM
Besedila – Rok
Produkcija – MeduzaleM
Snemanje, miks – Robi Bulešič v BearTracks Recirding Studio (Kočevje)
Založba – On Parole Productions

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles