MeduzaleM

1
2713

(Eksperimental /Rock / Metal )


Kraj: Ankaran, Koper. Leta delovanja: 2005 – danes

[mp3-jplayer width=”100%” tracks=”Spastic Fuck@MeduzaleM-Spastic_Fuck.mp3 ,Dead Soul Poetry@Meduzalem-Dead_soul_poetry.mp3,  Liquefied Journey@Meduzalem-Liquefied_journey.mp3, Signor Silenzio@Meduzalem-Signor_Silenzio.mp3″]

MeduzaleM je projekt, ki je nastal ob razpadu skupine Suisound in katere trije člani so se odločili za novo smer.MeduzaleM … vibrator deformator! Kolektiv MeduzaleM od leta 2005 kali vizijo glasbenega eksperimenta brez zadržkov do zvrsti. Skupina je skozi leta doživela različne permutacije in pristala v trenutni power trio postavi. Njihova biografija se bere v glasbenem razvoju skozi čas in v njegovih sledeh, ki ob vsaki novi formaciji neobremenjeno nosijo zven mnogih vplivov.

MeduzaleM nastanejo v obliki spreminjajočega kolektiva z Juretom Planinškom (Bobni), Rokom Soczka Mandacom (Kitara in Vokal) in Matjažem Karlovčecem (Bas) v prvi postavi. Ta postava posname Dead soul poetry v studiu Hendrix leta 2005. Naslednja preobrazba privede v kolektiv klaviaturista Gabriela Ogrina in odhod Jureta P. Sledi singel Sig. Silenzio, ki je umeščen na KŠOK-ovo Kompilacijo Obala 2. Naslednja resnejša preobrazba se zgodi z vstopom Edija »Ejaq-a« Udoviča in Ivana Zuljani-ja v kolektiv ter odstopom Gabriela O. in Matjaža K. V letu 2009 nastanejo MeduzaleM klasike kot so » Gabiano moribondo« in »SazasMerda«. Zadnja deformacija zvočnih eksperimentatorjev se zgodi s prihodom Blaža Kocine, ki s Krasa  prinese poleg terana in brinjevca še navdih in energijo za prvi celovečerec The art of Suspended Judgement.

[tabgroup][tab title=”Zasedba”]

Trenutna ekipa:

  • Rok Soczka Mandac (kitare, vokali)
  • Matjaž Karlovčec (bas)
  • Blaž Kocina (bobni)

Bivši sodelujoči:

  • Edi Udovič “Ejaq” (bas, vokal)
  • Ivan Zuliani (bobni)
  • Gabriel Ogrin (klaviature)
  • Jure Planinšek (bobni)
  • Ani (Kitara in Šank)

[/tab][tab title=”Diskografija”]

Seacock Seancse  (Live, 2019)

The Art Of Suspended Judgment (album, 2015)

Meduzzalem-The-Art-of-Suspended-Judgement-2015

Kompilacija Obala 2 (2009)

Kompilacija Obala 2

Dead Soul Poetry (EP, 2005)

meduzalem dead soul poetry 2009

 

 

[/tab][tab title=”Fotografije”]

[/tab][tab title=”Video”]

[/tab][tab title=”Drugo”]

[/tab][/tabgroup]