Lean Kozlar Luigi z novim singlom “Tvoje oči”

Lean Kozlar – Luigi, pevec in kantavtor iz Obale, v prvem mesecu novega leta predstavlja novo skladbo ‘Tvoje oči’. Z njo tudi napoveduje izid novega, drugega albuma, ki bo izšel še letos!

“Sila nerad govorim o skladbah, ki jih pišem. Težko in nehvaležno je razlagati tekste. Ljudje smo si različni in vsak besedilo dojema povsem drugače. Ko sem pisal pesem sem razmišljal o ljubezni … in da se premalokrat gledamo iz oči v oči, ki pogosto povedo več kot  besede,” o novi skladbi ‘Tvoje oči’ pravi Lean. Za skladbo ‘Tvoje oči’ je posnel tudi videospot v sodelovanju s Friends Production.

Lean Kozlar Luigi je sicer mlad po letih a v glasbenih vodah velja za starega, prekaljenega glasbenega mačka – pevec in kantavtor iz Obale pluje po glasbenih vodah že od leta 2005. Glasbeno nadarjenost je začel brusiti že kot otrok – poleg kitare se je tedaj naučil igrati tudi trobento in bobne. Da lahko prepriča tudi kot pevec je spoznal v dijaškem bendu in se kmalu zatem pridružil skupinam Gedore in Q2O, kjer ga še danes lahko slišimo v vlogi vokalista in ritem kitarista. Sodeloval je že z mnogimi glasbenimi kolegi, kot so Slavko IvančičTulio FurlaničAnika HorvatIztok Novak Easy, dvakrat je nastopil na Melodijah morja in sonca in enkrat na EMI v spremljevalni skupini Rudija Bučarja.

Lean Kozlar Luigi je septembra 2017 izdal prvenec ‘Kralj noči’, na katerem je predstavil 12 avtorskih skladb. Konec leta 2018 je izdal novo skladbo ‘Barve’ z istrskimi raperji Krkuča Kunekšon, letos pa predstavlja skladbo ‘Tvoje oči’ in napoveduje izid albuma!

vir: Lean Kozlar Luigi PR

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

Related articles