The One – prva kantavtorska skladba MOYE

Mojca Velikajne – MOYA, sicer pevka skupine Mojo hišni band je svojo prvo kantavtorsko skladbo The One posnela decembra 2015. Z začetkom novega leta – v januarju 2016 pa pesem tudi premierno predstavlja.

Nežna balada, z modernim country prizvokom, je nastala v sodelovanju s prijateljem Janom Baruco (Yan Baray), ki se je pod skladbo podpisal kot producent. Pri nastanku pesmi so sodelovali: Jan Baruca (kitara, bas kitara, back vokal), Rene Furlan (bobni) in Marko Hrvatin (kitara).

Pesem govori o ljubezni, strahu pred ljubeznijo. Ko ena stran upa, ljubi in ve, da bo vse prav, da se splača sprejeti izziv in slediti čustvom ter ljubiti; ter o drugi strani, ki se boji, si postavlja zid okrog sebe, da se zavaruje pred morda ponovnim razočaranjem v ljubezni, pa čeprav čuti enako kot druga oseba. Je neke vrste klic ljubezni, naj se ji zaupa in da še eno priložnost.

Za pesem The one je v sodelovanju z Jasmino Lozar posnela videospot.

Vir: MOYA

Samo Turkhttp://www.toxine.si
- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".

Latest articles

Related articles