Radio Capris najavlja koncert in glasbeni natečaj za neuveljavljene skupine

0
479
Foto: Jaka Ivančič
Foto: Jaka Ivančič

16. junija se vrača največja koncertna zabava na Obali! Po dveh razprodanih koncertih bo Radio Capris letos na veliki oder pripeljal velikane glasbene scene nekdanje Jugoslavije – Plavi orkestar. Na najbolj vročem odru bodo nastopili tudi slovenski rokerji – Šank Rock in 60-članski zbor – Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomaž. Nastopili bodo še mnogi obalni glasbeniki: Žiga Rustja, Lea Sirk, Marina Martenson, Štefica Stipančević – Steffy in Teenagers, koncert pa bodo tudi letos odprla še neuveljavljena glasbena imena, ki jih bo Radio Capris izbral s pomočjo posebnega natečaja.

Vstopnice so že na voljo in kot vsako leto bo del izkupička od prodaje Radio Capris namenil v dobrodelni namen.

Foto: Jaka Ivančič
Foto: Jaka Ivančič

ODPRT JE NATEČAJ ZA NEUVELJAVLJENE SKUPINE Z OBALE

Neuveljavljene glasbene skupine, ki delujejo na področju slišnosti Radia Capris imajo torej tudi letos fantastično priložnost – da se predstavijo občinstvu na največji koncertni zabavi leta, Caprisovem koncertu. Že na prejšnjih koncertih so nastopile skupine, ki so jih dobili s pomočjo natečaja, to so bile: Wrong generation, No air, Teenagers, Sniz, Krkuča Kunekšon in Last Word.

Na natečaj se lahko prijavijo neuveljavljene skupine, ki izvajajo pop, pop-rock ali rock glasbo in prihajajo iz Mestne občine Koper ali občin Izola, Piran, Ankaran, Hrpelje-Kozina ali Ilirska Bistrica. Dve skupini bosta 16. junija 2017 na Titovem trgu nastopili ob velikih imenih glasbene scene in otvorili Caprisov koncert.

Prijave lokalnih glasbenih skupin sprejemajo do 5. maja 2017.