Pub 33

0
1455

Kontaktne informacije:
Pub 33
Kontakt koncerti dogodki:
Andrej 040 731 809
Kontakt ponudba in ostalo:
Dežman 041 804 716
Splošno:
E-mail: [email protected]

Pub 33 je pričel z obratovanjem 10. februarja 2006. Njegov slog je še danes »Šport & Rock ‘n’ Roll«. Lokal je vizualno zanimiv, saj je v notranjosti rumeno-oranžno-modre barve, stene krasijo slike bendov, ki so pri nas nastopali.Ekipa je vztrajno sledila začrtanim ciljem in željam na področju glasbe in športa in tako je Pub 33 postal lokal, kjer so različni bendi lahko predstavili svojo glasbeno ustvarjalnost. V vsem tem času se je nabralo preko 400 koncertov, tako domačih kot tujih zasedb, vsako leto pa organiziramo še predizbor za Rock Otočec in festival Odprti mikrofon. Mnogo neuveljavljenih bendov je pri nas dobilo priložnost za začetek svoje glasbene poti v Sloveniji, po drugi strani pa smo gostili že uveljavljene in priznane slovenske in tuje izvajalce (Sausages, The Drinkers, Fake Orchestra, Shyam, Ana Pupedan, Don Mentony Band, Makako Jump, Dežurni Krivci, … ). Skupine so preigravale širok spekter glasbenih zvrsti, od metala, punka, rocka, funky do jazza in blues glasbe. Mesečno prirejamo reggae večere.. Tudi v prihodnje se bodo koncerti odvijali vsak petek in soboto, strategija Puba 33 ostaja ista: »Šport in Rock’n’Roll do konca in naprej«.

Nudimo tudi brezplačno, brezžično (WiFi) internet povezavo. Odvečno energijo pa lahko sprostite na pikadu ali s prijatelji odigrate partijo ročnega nogometa. Ponujamo veliko vrst alkoholnih in brezalkoholnih pijač, atraktivnost je ledena Heinekenova pipa za točeno pivo. V lokalu se nahajajo trije tv-sprejemniki, na katerih lahko spremljate vse najpomembnejše športne dogodke (Champions League, italjansko prvenstvo, angleška liga, NBA, Euroliga v košarki,…). Ob večjih dogodkih (EP, SP…) se tekme predvajajo tudi na velikem platnu na terasi. Nudimo vam tudi stave preko Športne loterije Slovenije.

Leta 2008 in 2009 smo bili NAJ LOKAL POLETJA NA OBALI, po izboru poslušalcev Radia Capris. Vabljeni vsi športni, glasbeni navdušenci ter vsi ostali, ki bi se radi v sproščenem vzdušju zabavali!

Koper-Pub33_1

VIR: PUB33

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here