KIŠD

0
891

Kontaktne informacije:
Klub izolskih študentov in dijakov
Cankarjev drevored 50
6310 Izola, Slovenija
E-mail: [email protected]

Klub izolskih študentov in dijakov ali KIŠD je študentski klub v Občini Izola, ki skrbi za popestritev študijskih in srednješolskih dni izolske mladine. Klub je bil ustanovljen 1. februarja 1994, kar pomeni, da je na sceni že dolgo prisoten in se hkrati sunkovito približuje svoji polnoletnosti.

Poslanstvo in namen kluba je povezovanje študentov in dijakov iz območja Občine Izola ter zagotavljanje možnosti za obštudijske in obšolske dejavnosti ter njihovo izvajanje. Klub s svojim delovanjem skrbi za čim pestrejše dogajanje ter ponuja mladini možnost kvalitetnejšega preživljanja prostega časa z različnimi dejavnostmi kot so: ustvarjalne delavnice, tečaji, kulturni večeri, udejstvovanje v različnih športno-rekreativnih aktivnostih,… Poleg različnih aktivnosti klub ponuja tudi popuste oz. cenovno zelo dostopne storitve za svoje člane: prodaja LPP nalepk po subvencionirani ceni, organiziran prevoz v Ljubljano in nazaj, poceni printanje in kopiranje na klubski info točki,… KIŠD torej skrbi, da lahko njegovi člani kar se da najbolje preživljajo obdobje študija in to po kar se da čim bolj ugodni ceni.

Pomembnost Kluba izolskih študentov in dijakov za mladino v lastni občini je torej velik, saj združuje in povezuje mladino ter izpolnjuje njihove potrebe po dodatnih obšolskih dejavnostih.

Izola-Kisd2


VIR: KIŠD