Prihaja BunkerFest 2015

Muzikobala v sodelovanju z BunkerFest 2015 podarja dve vstopnici za drugi BunkerFest, ki  bo 11. septembra 2015 v prostorih letnega kina Arrigoni v Izoli.

Kaj pravijo organizatorji: “BunkerFest je rezultat združenja glasbenikov različnih glasbenih zvrsti, interesov in krajev, povezanih s skupno idejo. Dogodek se je prvič uresničil leta 2014 v Izoli in rezultat je viden v entuziazmu, s katerim se člani gibanja vsakodnevno ukvarjajo pri novem projektu.ot nava Ime festivala BunkerFest izvira iz prostorov, kjer imajo nastopajoče skupine vaje. Ta bo drugič izveden 11. septembra 2015 v prostorih letnega kina Arrigoni v Izoli. Letos bo na BunkerFestu nastopilo 7 slovenskih skupin pretežno pop-rock-metal značaja. Na samem vhodu bo za začetek programa poskrbel zloglasni Ajk Širca, nato pa bodo v rednem programu nastopili Fetus, Stillout, Stino, From Ashes, Cowboys From Hell, Zmelkoow in Noctiferia. Smisel našega dela je obuditev zanimanja za igrano glasbo, pomoč mladim bendom ter obiskovalcu nuditi, za sprejemljivo ceno, celovečerni žur. Vstopnina bo znašala simboličnih 5 €, hrana in pijača pa bosta na voljo po dostopnih, ugodnih cenah.”

Za sodelovanje v nagradni igri kliknite tukaj.

BF2015
BF2015

Rok Soczka Mandac
Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.

Latest articles

Related articles