DriLL z novim videospotom Delavska klasa

Obalni MC DriLL je več kot aktiven. Pred dvema tednoma smo pisali o njegovem prvem singlu in videospotu Tramontana besed, prejšnji teden je izdal istoimensko ploščo, ta teden pa je tu že videospot za drugi singl: Delavska klasa.

Drugi singl Drillovega tretjega solo albuma Tramontana besed nosi naslov “Delavska klasa”. Gost  v komadu je obalni MC Burke, Produkcijo je delo Aleša Kinselaza “Klempota”, za mix in mastering je poskrbel Benjamin Shock. Video produkcija: Marko Žagar/ HBM / Komora Collective. Pesem opisuje življenjski slog pesnikov delavskega razreda, ki svoje proste ure porabijo za snemanje in ustvarjanje glasbe. Avtorja sta iz Izole in Pirana, kar je razvidno po ribiško obarvanem videospotu, v katerem Drill in Burke nastopata v vlogi ribičev.

Album “Tramontana besed” lahko naročite na DriLLovi spletni strani.

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

142,0k Followers
Follow

Related articles