Novice

Objavljeno april 30th, 2016 | Matjaž Derin

0

Skupina No Limits zaključila glasbeno pot

Po petindvajsetih letih obstoja bo legendarna obalna hardcore skupina No Limits zaključila svojo glasbeno pot. No limits so pionirji obalnega hardcora, poznani tudi izven meja naše domovine. V četrt stoletja obstoja so nastopili na ogromno festivalih, sodelovali na veliko kompilacijah, četudi so izdali (le) dva albuma, bodo pustili velik pečat v obalni (alternativni) glasbeni sceni. No Limits so in ostajajo legende in jih lahko štejemo za najsvetlejšo točko obalne glasbene alternative. Skupina obljublja še en poslovilni koncert pri nas na Obali.

Danes je pevec skupine Enco Đurđevič na No Limits uradni Facebook strani objavil:

“Danes No Limits praznujemo 25. obletnico našega prvega nastopa. To je bilo v MKC-ju, še v Jugoslaviji, takrat z imenom Mental Affliction. Veliko smo v vseh teh letih dali skozi, žal (osebno mnenje) premalo stvari izdali, nekaj članov zamenjali, sedaj pa je prišel čas slovesa. Vsaka zgodba ima svoj konec in tako se tudi naša zaključuje. Zahvala prav vsem, ki ste nas podprli na katerikoli način, kjerkoli, kadarkoli. Večino se spomnem, nekatere stvari pozabim (leta in alkohol pač, zato ne mislit, da je zanalašč, raje me spomnite od kje se poznamo), vsekakor 25 zanimivih let. Še enkrat bomo stopili na oder, v roku enega meseca, na obali. Pravočasno boste obveščeni. To bo naš zadnji nastop, hvala.”

Več o skupini No Limits si lahko preberete tukaj.  O poslovilnem koncertu bomo zagotovo poročali v naslednjih tednih.

  No limits objava

Tags: , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend