Žiga Murko z novim singlom “Your Love”

Obalni pozavnist, producent, pevec in tekstopisec Žiga Murko  je danes, 1. februarja 2021 izdal novo skladbo z naslovom “Your Love”. To je njegova prva izdaja v letu 2021, ki pa jo ponuja z novo strategijo izdaje glasbe:  Ta spodbuja oboževalce, da se obrnejo neposredno nanj, da bi dobili skladbo v celoti in pri tem prispevajo 2,5 EUR (oz. ceno določijo oboževalci sami). Pesem namreč ne bo na voljo na pretočnih platformah!

Vse informacije za nakup skladbe so objavljene v opisu spodnjega videa.

Žiga je o skladbi povedal: “Your love je up-beat funky skladba z odličnim aranžmajem Sebastijana Duha, ki ga je  navdihnil Quincy Jones. Lansko leto je bilo velik izziv za snemanje v studiu, zato smo sodelovali z mednarodno ekipo glasbenikov prek spleta, da bi dobili “live” prizvok skladbe”. Žiga nadaljuje: “Skladba govori o sreči in pozitivnem razmišljanju. Gre za izražanje, ko vam je mar za nekoga….in da taista oseba predstavlja vse, kar potrebuješ da si srečen”. 

vir: Žiga Murko PR

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles