Splet(e)ni pogovori Muzikobala: Nika Solce

V petem Spletenem pogovoru Muzikobale smo se pogovorili z večstransko umetnico: glasbenico, pevko, lutkarico Niko Solce. Pogovorili smo se o začetkih njene glasbene poti, kaj trenutno počne,  kje vse je še glasbeno aktivna in kakšni so načrti za v prihodnje, ko se situacija tudi za glasbo izboljša. V svojem dolgoletnem glasbenem udejstvovanju se je namreč kalila v raznolikih mednarodnih zasedbah, skozi različne zvrsti, katerim je skupna predvsem zvočno-akustična podstat. Oglejte si in prisluhnite s kom in kje vse je že nastopala ter kako razume glasbo v odnosu do poezije. Veliko več o slednjem boste izvedeli v pogovoru.

Vse informacije in povezave Nike Solce so dostopne na njenem Muzikobala profilu. Prijeten ogled in posluh vam želi ekipa Muzikobala.
Matjaž Karlovčec
Glasbenik, skladatelj, eksperimentator, ljubitelj/zbiratelj/raziskovalec številnih aspektov glasbe. Pred petnajstimi leti je vzel bas v roke in po spletu okoliščin in dobrih ljudi takoj tudi začel igrati v bendu. Od takrat dalje je ustvarjal skozi različne zvrsti,trenutno aktiven pri Meduzalem, EBFAD, Kampo Crisi.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles