Žiga Murko z novim singlom “Not knowing you”

Žiga Murko, pevec, skladatelj, producent in pozavnist predstavlja svoj drugi singel “Not Knowing You” s prihajajoče plošče, ki bo izšla v naslednjem letu. Izjemno dejaven predstavnik mlajše slovenske jazzovske generacije, ki je diplomiral na konservatoriju za jazz v Rotterdamu se dokazuje nedavno tudi, kot pevec in producent. Novi single je osebna meditacija, ki govori o spoznanju, kako zelo drugačno bi bilo življenje, če ne bi nikoli spoznali osebe, ki nam je najbližje.
Glasbo so posneli v Studiu Jork v Sloveniji z interancionalno ekipo priznanih glasbenikov (Bram De Looze, Lester St. Louis, Christian Balvig, ..). Za snemanje vokalov in miksanje skladbe je Žiga sodeloval z priznanim, večkratnim dobitnikov GRAMMY nagrade, Davidom Darlingtonom v New Yorku.

Videospot za novi single je snemal v Cankarjevem domu z priznanim direktorjem fotografije Levom Predanom Kowarskem in mojstrom luči Davidom Andrejem Franckyjem.
Vir: Žiga Murko PR
Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

142,0k Followers
Follow

Related articles