Vadnica za mlade glasbene skupine

0
569
foto: cmk

Šola Rokenrola v sodelovanju s Centrom mladih Koper organizira natečaj Vadnica za mlade glasbene skupine, ki je namenjen mladim glasbenim skupinam z Obale, ki bi se rade uveljavile in predstavile širši javnosti in jim je to drugače nedostopno.
Program natečaja bo potekal med oktobrom in decembrom 2015. Izbranih bo 5 glasbenih skupin, ki se bodo pod vodstvom različnih mentorjev tako pripravljale na ustvarjanje avtorskih del, delovanje v skupini, odrske nastope, snemanja v živo… Priprave, vaje in snemanja bodo potekala v prostorih ŠOLE ROKENROLA v Centru mladih Koper na Gregorčičevi 4. Skupine bodo v koncertni dvorani tudi posnele svoje avtorske pesmi v živo.
V mesecu decembru 2015 bo organiziran koncert ob zaključku natečaja, kjer se bodo vse skupine lahko predstavile občinstvu. Spomladi 2016 je predvidena tudi turneja po drugih mladinskih centrih po Sloveniji.

 

 1. POGOJI IN PRAVILA
  – Skupina deluje na obalnem območju in ne sme imeti še izdanega albuma
  – Starost 50% članov ne sme presegati 30 let
  – Skupina se mora redno vključevati na vaje in priprave
  – Rok prijave na natečaj je 26.10.2015
  – Skupina mora oddati izpolnjeno prijavnico s kratkim opisom benda in demo posnetkom v elektronski obliki na naslov [email protected] in na [email protected]
 2. NAGRADE
  – Natečaj »Vadnica za mlade glasbene skupine« je del natečaja »Natečaj za neuveljavljene glasbene skupine 2016«, ki bo potekal v koledarskem letu 2016. Najboljša glasbena skupina iz »Vadnice za mlade bande« bo uvrščena v polfinale natečaja.
  – nastop na koncertu decembra
  – mentorstvo in snemanje live posnetkov

Opis skupine in demo posnetek pošljite v priponki!

Prijave je potrebno poslati na elektronski naslov do najkasneje 26.10.2015!