StillOut bodo spremljevalni band Petra Lovšina

V juniju bo v Taverni v Kopru nastopila legenda slovenske punk rock scene Peter Lovšin. Posebnost s katero obljublja pravi rock dogodek je, da tokrat na odru ne bodo običajni Španski borci vendar ena najmlajših ter najobetavnejši rock skupin z obale StillOut, ki so Petra Lovšina v tej vlogi primorske frakcije Španskih borcev spremljali že na več koncertih po Sloveniji. Fantje iz skupine StillOut so obalni publiki poznani že iz vrsto nastopov na obali redno pa nastopajo tudi po Sloveniji. Repertoar katerega pripravljajo obsega pesmi iz obdobja Pankrtov, Sokolov in vse do  zadnjega albuma.

Peter Lovšin o StillOut:

Obala je bila od nekdaj znana po dobri glasbeni sceni, v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je veljala celo za nekakšno slovensko Kalifornijo a dobrih skupin čistega, energičnega rocka vendarle ni bilo nikoli v izobilju. V zadnjem času se scena spreminja in ena najbolj prepoznavnih skupin tega novega vala so gotovo StillOut. Čeprav so še zelo mladi, tega na odru ni čutiti. Četverico krasi tako znanje in uigranost kot tisto, kar je v rokenrolu še pomembnejše, kipeča energija in neizprosna rokerska drža. Tega se ne da priučiti, s tem je treba živeti in portoroškim mulcem se vidi, da so rastli v pravem okolju.

Vir: StillOut

Samo Turkhttp://www.toxine.si
- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles