Štefan, to je to!

0
702

Včeraj nam je na uredništvo Muzikobala pisal Drago Mislej Mef. Objavljamo njegovo pismo v celoti. Štefan Horvat iz Izole želi namreč postati slaven. Ima pa nov singl, To je to!

Štefan – To je to (Drago Mislej Mef / Drago Mislej Mef / Aljoša Mislej)

Res je, to je to! Štefan Horvat iz Izole ni kot naši letni časi. Natanko se ve: enkrat junija mi začne težit, kdaj bo dobil novo pesem, potem vsak drugi dan telefon pa obiski in enkrat septembra mu napišem pesem s tako dolgim tekstom, da ga polovica slovenskih pevcev nikoli ne bi znala na pamet, ampak Štefan se ga nauči v dveh dneh in ga tudi zapoje, zato sledi teženje o snemanju. Ko mi zmanjka odgovorov ga posnamemo v domačem demo studiu ampak to še ni vse. Sledi vprašanje, kdaj bo narejen video, kajti, če nimaš videa nisi popularen, Štefana pa zanima zgolj popularnost in zato mu naredimo še video.

Skupaj s tem, zadnjim, za pesem To je to! jih ima že štiri in, verjeli ali ne, prvega med njimi je videlo dobrih 25.000 obiskovalcev. In Štefan tega, vsaj do pred kratkim, niti ni vedel pa tudi zdaj, ko ve. ga to ne gane preveč. Tisto je zanj že preteklost. Štefana, sicer varovanca Varstveno delovnega centra iz Izole, zanima današnji dan in aktualna slava, zato ste prejeli to povabilo k poslušanju pesmi TO JE TO !, ki vam jo pošiljam v mp3 zapisu, in video, ki je bil sicer posnet brez ponavljanja, od prve, v enem kadru, v živo pa se mu je pridružil še en varovanec VDC, Slavko Škoda, ki je za povrh še gluhonem. Tako je nastala prava mala himna veselju do življenja, kar je dandanes že redkost. Če ga boste kaj uvrstili v svoj program bo srečen, če ga ne boste pa se bom zlagal, da ga vrtijo, saj Štefan v principu ne posluša radia. Trenutno je zanj kazalec popularnosti število ogledov videa na YouTube-u in kakšna izjava prijatelja: Štefan, smo te slišali na radiu.

Evo, to je ta preprosta zgodba.

Drago Mislej Mef