1. MO-Jam – ODPADE!!!!

0
535

V okviru MuzikObale bomo v tem tednu, natančneje v četrtek 13.11.2014 ob 18ih organizirali Jam Session imenovan MO-Jam.

Jam-ka se bo organizirala v Zavetišču Glasbenih Cepcev Ankaran (Rifugio Per Muzicisti Pezzenti Ankarano). Glasbena oprema bo na razpolago, z izjemo: kitar, činel, itd…skratka oprema, ki jo morajo imeti vsi glasbeniki s seboj. MO-Jam idealizirano načrtujemo tako, da zberemo dve muzički ekipi, ki se pomešata po želji. Ker je prvi MO-Jam testni jam,  so vabljeni Jazzerji, ki imajo izkušnje in jih lahko delijo z ostalimi. Prav tako lahko pridejo metalci itd., skratka ni žanrskih omejitev in ni omejitev za glasbenike, ki bi radi kreativno delili svoje znanje in prosti čas.

Torej program večera bo free jam z naključnimi muzičarji, ki se bodo prijavili na ta oglas. Poskrbljeno bo za žlahtno kapljico ter za pod (med) zob. Zato vabimo vse, ki bi se radi udeležili MO-Jam sessiona, da nam sporočijo in se tako dogovorimo glede podrobnosti. Zaradi logističnih zmogljivosti bomo organizirali jam sessione po dogovoru in v odvisnosti od števila prijav. Zaradi prostorske stiske je število prijav omejeno. Ampak, če je prostor problem, bomo to rešili s časom in se preostanek potencialnih Jammerjev preusmeri na novi termin.

Seveda je vabljena tudi publika.

Torej za prijavo pošljite sporočilo na mail: [email protected]

Mail naj vsebuje: ime in priimerk, mob.tel in muzičke info.

Vabljeni vsi: Jazzerji, metalci, šminkerji, koveraši, profugi, statisti, ločenci, kan’bastona, cavatarji, publika in punkeri! Pa seveda vse kar spada vmes…

Glavni pokrovitelji dogodka so: SHUKY BEER in VINA GARDOSH