S KODO MUZIKOBALA-10 v DOBIŠ VEČ GLASBE NA SHOP.DALLAS.SI

S kodo MUZIKOBALA-10 pridobite 10% popust v spletni glasbeni trgovini shop.dallas.si. Popust velja za CDje, CD-boxe, LP-je in majice regionalnih in tujih izvajalcev in tudi na že znižane izdelke.

Akcija traja do 9. 9. 2022

Na spletni strani shop.dallas.si najdeš pestro ponudbo vinilov, cd- boxov, cd-jev, majic in tudi glasbenih DVD-jev slovenskih, hrvaških ter tujih izvajalcev. Med obalnimi denimo Žiga Rustja, Potnik, Jureta Lesarja, Eskobars, Boštjana Velkavrha in Adam.

V celotni ponudbi izstopajo vinili, ki so tudi najbolj iskani med zbiratelji in glasbenimi sladokusci. V zadnjem letu so na spletni trgovini shop.dallas.si popolnili zalogo z naslovi iz bogate glasbene zakladnice. Med njimi so Otroci socializma prvič na vinilu, vinilni ponatisi kultne punk skupine PARAF: A dan je tako lijepo počeo, Zastave, butična izdaja 300. 000 V.K – Der Sturm, Big Foot mama: Važno, da zadane, Siddharta: ID in še mnogo drugih. Če imaš rad-a glasbene izlete, priporočajo katalog neodvisne glasbene založbe Beggars, ki vsebuje številne, priznane tuje izvajalce kot npr.: Pixies, Jack White, Adele, Prodigy, The Strokes, Radiohead, Thom Yorke….

Ker vemo, da dobre glasbe nikoli ni dovolj, smo v sodelovanju z shop.dallas.si pripravili prodajno akcijo, ki ti zagotovi dodatni popust na že obstoječe popuste!

Trenutno na spletni strani shop.dallas.si že potekajo akcije.

  • 5% popust na katalog Beggars vinilov
  • 15 % popust na nove vinilne izdaje in ponatise (Otroci Socializma, Siddharta, Big Foot Mama)
  • 5 % popust na glasbene pare – Lp-je, CD-je, CD – boxe in majic (preveri različne kombinacije)
  • kar 40 % popust na vse izdelke iz kataloga klasične glasbe (cd-ji in cd boxi)

Z našo kodo MUZIKOBALA-10  pa se popusti iz iz zgornjih akcij seštevajo ter tako z začetnim npr. 40 % popustom iz kataloga klasične glasbe in kodo MUZIKOBALA-10, ki jo dodaš ob koncu nakupa, dobiš kar 50 % končnega popusta.

Eva Branc
je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles