S KODO MUZIKOBALA-10 v DOBIŠ VEČ GLASBE NA SHOP.DALLAS.SI

0
447

S kodo MUZIKOBALA-10 pridobite 10% popust v spletni glasbeni trgovini shop.dallas.si. Popust velja za CDje, CD-boxe, LP-je in majice regionalnih in tujih izvajalcev in tudi na že znižane izdelke.

Akcija traja do 9. 9. 2022

Na spletni strani shop.dallas.si najdeš pestro ponudbo vinilov, cd- boxov, cd-jev, majic in tudi glasbenih DVD-jev slovenskih, hrvaških ter tujih izvajalcev. Med obalnimi denimo Žiga Rustja, Potnik, Jureta Lesarja, Eskobars, Boštjana Velkavrha in Adam.

V celotni ponudbi izstopajo vinili, ki so tudi najbolj iskani med zbiratelji in glasbenimi sladokusci. V zadnjem letu so na spletni trgovini shop.dallas.si popolnili zalogo z naslovi iz bogate glasbene zakladnice. Med njimi so Otroci socializma prvič na vinilu, vinilni ponatisi kultne punk skupine PARAF: A dan je tako lijepo počeo, Zastave, butična izdaja 300. 000 V.K – Der Sturm, Big Foot mama: Važno, da zadane, Siddharta: ID in še mnogo drugih. Če imaš rad-a glasbene izlete, priporočajo katalog neodvisne glasbene založbe Beggars, ki vsebuje številne, priznane tuje izvajalce kot npr.: Pixies, Jack White, Adele, Prodigy, The Strokes, Radiohead, Thom Yorke….

Ker vemo, da dobre glasbe nikoli ni dovolj, smo v sodelovanju z shop.dallas.si pripravili prodajno akcijo, ki ti zagotovi dodatni popust na že obstoječe popuste!

Trenutno na spletni strani shop.dallas.si že potekajo akcije.

  • 5% popust na katalog Beggars vinilov
  • 15 % popust na nove vinilne izdaje in ponatise (Otroci Socializma, Siddharta, Big Foot Mama)
  • 5 % popust na glasbene pare – Lp-je, CD-je, CD – boxe in majic (preveri različne kombinacije)
  • kar 40 % popust na vse izdelke iz kataloga klasične glasbe (cd-ji in cd boxi)

Z našo kodo MUZIKOBALA-10  pa se popusti iz iz zgornjih akcij seštevajo ter tako z začetnim npr. 40 % popustom iz kataloga klasične glasbe in kodo MUZIKOBALA-10, ki jo dodaš ob koncu nakupa, dobiš kar 50 % končnega popusta.