Primitive Instincts

(Hard Rock / Metal)


Kraj: Koper. Leta delovanja: 2013 – danes

Glasbena skupina Primitive instincts je nastala leta 2013 in z njo prvi solo album v samozaložbi Talking to myself (2014). Album vsebuje mešanico indi rocka, industrial metala, hard rocka, hardcore in punka. Album vsebuje kombinacijo vokalov, kitar, klavirja, bongov, piščal ter bobnov. Poleg tega so v albumu sledi alternative in klasike istocasno s pridihom transcendence. V izdelavi je album No fear (2015).
Aleksandar Stepanović Brodschneider je slikar in glasbenik rojen v Kopru leta 1979. Šolal se je za klasični klavir na glasbeni soli Koper. Leta 1992 je igral klaviature v jazz skupini  Vlada Batiste, kpri kateri je sodelovala na flavti tudi Tinkara Kovač. Leta 2002 je potoval po Evropi in igral z raznimi skupinami. Leta 2008 se je pridružil metal core skupini Kreation Kodex iz Sežane kot vokalist, nato se je odločil leta 2013, da bo po različnih vlogah in izkušnjah s kompozicijo ustvarjal v solo izvedbi.

[tabgroup][tab title=”Zasedba”]

  • Aleksandar Stepanović Brodschneider (vokali,kitare, klaviature, bas, flavta, bobni, produkcija)

[/tab][tab title=”Diskografija”]

  • Talking to myself (2014)
  • No fear (v pripravi, 2015)

[/tab][tab title=”Fotografije”]

[/tab][tab title=”Video”]

V pripravi!

[/tab][tab title=”Drugo”]

V pripravi!

[/tab][/tabgroup]

 

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

119,2k Followers
Follow

Related articles