Primitive Instincts

0
703

(Hard Rock / Metal)


Kraj: Koper. Leta delovanja: 2013 – danes

[mp3-jplayer width=”100%” tracks=”Living Siling@Primitive_Instinct-my_freedom.mp3, Fire is burning now@Primitive_Instinct-no_other.mp3, Throwing@Primitive_Instinct-living_smiling.mp3 “]

Glasbena skupina Primitive instincts je nastala leta 2013 in z njo prvi solo album v samozaložbi Talking to myself (2014). Album vsebuje mešanico indi rocka, industrial metala, hard rocka, hardcore in punka. Album vsebuje kombinacijo vokalov, kitar, klavirja, bongov, piščal ter bobnov. Poleg tega so v albumu sledi alternative in klasike istocasno s pridihom transcendence. V izdelavi je album No fear (2015).
Aleksandar Stepanović Brodschneider je slikar in glasbenik rojen v Kopru leta 1979. Šolal se je za klasični klavir na glasbeni soli Koper. Leta 1992 je igral klaviature v jazz skupini  Vlada Batiste, kpri kateri je sodelovala na flavti tudi Tinkara Kovač. Leta 2002 je potoval po Evropi in igral z raznimi skupinami. Leta 2008 se je pridružil metal core skupini Kreation Kodex iz Sežane kot vokalist, nato se je odločil leta 2013, da bo po različnih vlogah in izkušnjah s kompozicijo ustvarjal v solo izvedbi.

[tabgroup][tab title=”Zasedba”]

  • Aleksandar Stepanović Brodschneider (vokali,kitare, klaviature, bas, flavta, bobni, produkcija)

[/tab][tab title=”Diskografija”]

  • Talking to myself (2014)
  • No fear (v pripravi, 2015)

[/tab][tab title=”Fotografije”]

[/tab][tab title=”Video”]

V pripravi!

[/tab][tab title=”Drugo”]

V pripravi!

[/tab][/tabgroup]