Novice

Objavljeno september 13th, 2014 | Samo Turk

0

Nov single Tinkare Kovač “2×2″

Takoj po vrnitvi v Slovenijo z Danske, kjer je Tinkara na letošnjem Eurosongu s skladbo Round And Round predstavljala Slovenijo, se je s svojim bendom (Marko Stropnik, Mare Verbič, Denis Scher in Mitja Stropnik) odpravila v studio RSL v Novo mesto. Tam so posneli tri nove skladbe. Prva ima naslov »2×2.« Avtor glasbe in aranžmaja je Marko Stropnik, avtorica besedila je Tinkara. Snemal in miksal je Tomaž Maras Mot, mastering je bil narejen v studiu Jork v Dekanih.

Tinkara o ekipi in snemanju: »Ekipa se je prvič srečala na potovanju z avtodomi na Dansko – skupaj so fantje preživeli nekaj res posebnih dni, ki so bili prežeti s humorjem, rock’n’rollom in prijateljstvom. Zato ni bilo sploh več vprašanje, kam bomo odšli na snemanje novega materiala. Skladbe smo preprosto zaigrali in posneli iz srca. Vsem številnim obiskovalcem naših letošnjih koncertov po Sloveniji pa se zahvaljujemo za navdih! Se vidimo kmalu!«

Vir: www.tinkara.net

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend