NoAir – premierni koncert ob predstavitvi prvenca Existential @ Cameral bar Koper

0
511

Glasbena skupina NoAir
najavlja svoj prvenec z naslovom “Existential”, ki bo izšel v petek, 27. junija 2014, v digitalni obliki.

noair-premierni_koncert_prvenec_arwork

Na dan izida prvenca NoAir pripravljajo promocijski koncert, ki bo tudi njihov prvi. Premierno se bodo predstavili v Baru Cameral na Čevljarski ulici v Kopru, z začetkom ob 21.00.
Na dan koncerta bo prvenec “Existential” dostopen na povezavi noair.bandcamp.com, od koder ga bo mogoče prenesti brezplačno. 

Melodičnost, ki se kaže skozi številne preobleke zvoka in ritma, ter družbeno kritična in introspektivna besedila prvenca “Existential” so plod glasbenega ustvarjanja pevca in kitarista skupine NoAir, Maksa Bembiča. Glasbeni samouk se je v želji po ustvarjanju avtorske glasbe s pomočjo Jaše Hedžeta (bas kitara, vokal) in nekdanjega bobnarja skupine, Edija Kavaliča, ki sta ploščo tudi posnela, lotil projekta, skozi katerega se odsevajo njegovi pogledi in zaznavanje družbe, človeške eksistence, ljubezni in notranjih bojev.


Jeseni 2013 sta se Maksu in Jaši pridružila še Aleksander Družina (kitara) in Gregor Brajkovič (bobni, vokal), ter se kot nova skupina podali na skupno glasbeno pot. Ker se radi poigravajo s skrajnostmi alternative in popularne kulture, so žanrskost svojega ustvarjanja poimenovali kar alternativni pop, ki se ga lahko primerja s post-rockom in grungem velikih odrov.

Vabljeni na njihov prvi javni koncert, ki bo v petek, 27. junija 2014, v Baru Cameral na Čevljarski ulici v Kopru, ob TOČNO 21.00.

Nekaj ur pred koncertom pa bodo na svojem BandCamp profilu noair.bandcamp.com za javnost odklenili ploščo, ki bo na voljo brezplačno.

noair-premierni_koncert_prvenec_Existential

Maks Bembič – vokal, kitara
Jaša Hedžet Jajo – vokal, bas kitara
Gregor Brajkovič – vokal, bobni
Aleksander Družina – kitara

Več o NoAir:

https://www.facebook.com/noair

https://www.youtube.com/user/noairband

[email protected]