Maja Tripar ima svoj prvi single

Mlada obalna pevka Maja Tripar ima svoj prvi single “Pridi z oblakov” za katerega je posnela tudi videospot. Pesem govori o odnosu med  žensko in moškim, ki “kot luna tava med oblaki” in išče odgovore na življenjska vprašanja, hkrati pa se ne zaveda, da mu jih, ves ta čas ona ponuja.

Za petje jo je pravzaprav navdušila njena babica. Nastopanje in petje je že od malih nog spoznavala v zborih in orkestrih, od vrtca pa do srednje šole, kasneje na manjših lokalnih odrih, kar jo je poneslo tudi na male televizijske ekrane. Kot vokalistka že vrsto let sodeluje s priznanimi in vidnejšimi primorskimi glasbeniki, tako na nastopih kot v studijih.  Posebej pomembno je bilo pri njenem glasbenem ustvarjanju tudi srečanje s profesorjem Ambrožem Čopijem, Tanjo Grlico, Darijem Pobego, Patrikom Greblotom, Benjaminom Izmajlovim in Denisom Beganovičem – KayKay-em.

Sicer pa pravi, da je ponosna, da je s Šturlami in ostalimi glasbenimi zasedbani, kot so Faraoni, Ne me jugat, Rudi Bučar in Gorast Radojević zasedla mesto ob njih na glasbenem odru.

Vokal, Besedilo: Maja Tripar. Klaviature: Denis Beganović – KayKay. Kitara: Marko Hrvatin. Bas kitara: Francesco Cainero. Bobni: Moreno Butinar. Glasba in aranžma: Denis Beganović – KayKay.

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles