Infamous Love z novim studijskim posnetkom

0
553
infamous_love
infamous_love

[mp3-jplayer width=”100%” tracks=”Pusti@http://www.promuovi.com/mp3/Infamouse Love – Pusti.mp3″]

Zmagovalci natečaja Sklad Danila Kocjančiča za mlade glasbenike so v Studiu JORK zaključili snemanje novega izdelka.  Skupina Infamous Love tako predstavlja svežo in profesionalno posneto skladbo “Pusti”. Za to priložnost smo za mlade “rockerje” pripravili nekaj vprašanj.

Kakšni občutki so vas prevzeli ob zmagi na natečaju? Vam je ta zmaga dodala dodaten kreativni zagon?
Bili smo zelo veseli, da smo zmagali, saj smo se prijavili že na več natečajev, na katerih nismo bili uspešni in smo se res razveselili tudi zaradi tega, ker smo lahko potem svojo glasbo predstavili v SnackBaru. Zagotovo je pripomogla in je prišel zagon ob ravno pravem trenutku.

V primerjavi z ostalimi skupinami ste imeli precej več glasov (981), kako si to razlagate? Po vašem mnenju, kako izstopate iz povprečja?

Večje število glasov je prišlo po zaslugi dobre organizacije, saj smo praktično vsem znancem povedali za natečaj, da sodelujemo in da si res želimo zmage in smo bili zelo veseli, da smo dobili tako dober odziv z njihove strani in smo res hvaležni vsem, ki so glasovali. Na obali se je število skupin povečalo in imamo nekaj res izjemnih skupin. Po našem mnenju pa izstopamo po številu napisanih komadov, vsakemu komadu pa se skupaj posvetimo in tako se v njih k pozna del vsakega izmed nas in ustvarimo nek naš stil rock glasbe.

Kaj vam pomeni snemanje v profesionalnem studiu kot je JORK? Ste pred tem imeli možnost primerljivega snemanja kje drugje?

Snemanje nam je dalo vpogled v to kako se odvijajo stvari v svetu profesionalne glasbe, katere del si želimo biti tudi mi. Glede na to, da je Studio JORK v samem vrhu glede profesionalnosti in kvalitete, ne moremo ravno govoriti o primerljivem snemanju.

Kako vam je tak studiu pomagal pri ustvarjanju in kako ste občutili oblikovanje vaše glasbe in zvoka na profesionalnem nivoju? Kaj vam pomeni ta izkušnja?

Zelo nam je pomagalo v smeri, da smo ugotovili, da je snemanje komplicirana stvar in da se je pred snemanjem treba dobro pripraviti, pripraviti komad, ga odvadit perfektno, da snemanje poteka tekoče in brez zapletov. Da lahko slišiš svoj komad, v katerega si vložil veliko časa in truda in da to slišiš oz. imaš možnost poslušati na kvalitetnem nivoju svojih vzornikov je res nekaj ganljivega in ti da dodatno motivacijo, da ustvarjaš naprej in stremiš k izpolnitvi zadanega cilja. Izkušnja se nam bo vsem ohranila v zelo lepem spominu in smo res zelo hvaležni vsem, ki so nam to omogočili, od Sklada Danila Kocjančiča za mlade glasbenike, Studia JORK in nenazadnje vseh ki so glasovali za nas. Res iskrena vam hvala.

Kako boste promovirali ta izdelek? Ali se obeta celovit izdelek v obliki CDja?

Izdelek smo že objavili na naši Youtube strani in ga delili na naši Facebook strani ter ga razposlali vsem kolegom, prijateljem in znancem. O celovitem izdelku razmišljamo že več časa, imamo tudi že pripravljene komade, je le problem financ, kar pa je problem pri vsaki mladi skupini.