Leomanija za otroški nasmeh

0
413

plakat 3

Dobrodelni Leo klub Koper – Capodistria organizira v petek, 30. 8. 2013, v sodelovanju z Radiem Capris in društvom Otroški nasmeh dobrodelni koncert LeoManija za otroški nasmeh. Koncert se bo odvijal v koprski taverni s pričetkom ob 20.00. Na koncertu bodo nastopili Tinkara Kovač, Rok Trkaj, Justin’s Case in Žiga Rustja. Vstopnine za koncert ni, bomo pa pobirali prostovoljne prispevke, ki jih bo društvo Otroški nasmeh namenilo socialno ogroženim družinam.

Na koncertu bo potekala tudi dražba vstopnic za EuroBasket 2013, ki se bo pričel 4. septembra. V kolikor si želite zagotoviti zadnje razpoložljive vstopnice, ne zamudite edinstvene priložnosti.Poleg koncerta v klubu organiziramo tudi zbiranje šolskih potrebščin, ki bodo ravno tako podarjene v dobrodelne namene socialno ogroženim osnovnošolcem. Zbiranje bo potekalo vse do dneva koncerta v Supernovi Koper, Hartisu Lucija in Koper ter Odeon baru v Izoli. Zbiramo vse šolske potrebščine, od šolskih torb, zvezkov, učbenikov, barvic, svinčnikov do ostalih pripomočkov, ki jih osnovnošolci uporabljajo pri pouku. Veseli bomo tako novih kot tudi rabljenih potrebščin.

LEO klub Koper-Capodistria je začel delovati v letu 2011. Sestavljajo ga študentje in dijaki, ki so klub ustanovili z namenom pomagati socialno ogroženim mladostnikom iz Obale. Klub Leo je podmladek mednarodne LIONS organizacije in je eden izmed 21-ih dobrodelnih LEO klubov, ki delujejo po vsej Sloveniji in imajo skupaj že več kot 300 članov.     

Dobrodelno delovanje kluba je osredotočeno predvsem na socialno ogrožene otroke in družine z otroci. Od ustanovitve v letu 2011 smo podarili že več tisoč evrov denarne pomoči, veliko smo pomagali tudi materialno. Vsi v klubu delujejo prostovoljno, društvo ne izplačuje honorarjev, dnevnic in potnih stroškov.

Vir: Sporočilo za javnost Leo klub Koper