Hudič je vzel šalo: Zmelkoow se poslavljajo še zadnjič!

0
566

Zmelkoow: Največji poslovilni koncert – zadnjič
Sobota, 16. september 2023, Avditorij Portorož

Konec lanskega leta je kot strela z jasnega udarila vest, da se legendarne legende, rock’n’roll cirkus band, primorski in vseslovenski posebneži Zmelkoow poslavljajo. V hipu so razprodali svoj Veliki poslovilni koncert – prvič v Kinu Šiška, nato še Veliki poslovilni koncert – drugič v Štuku. K sreči je bilo preventivno poslavljanje iz vljudnosti v strahu pred koncem sveta zaenkrat preuranjeno, a kdo ve za koliko časa …

Zmelkoow. Foto Tomaž Povodnik
Zmelkoow. Foto Tomaž Povodnik

Zmelkoow so se mimogrede in skoraj nehote že tako priučili poslavljanja, da bi bilo škoda ne uporabiti te veščine še enkrat in morda postati celo najboljši band v slovesih, zato so najboljše slovo prihranili za konec: svoj Največji poslovili koncert – zadnjič bodo tako priredili na domačem terenu, v soboto, 16. septembra, v Avditoriju Portorož.

Zmelkoow so se letos že dvakrat velikopotezno in pompozno preventivno poslovili od svoje publikena dveh razprodanih koncertih v Ljubljani in Mariboru. A glej ga zlomka, svet vsem črnim napovedim navkljub še vedno vztraja! In ker so menda štirje jezdeci apokalipse sporočili, da podaljšujejo dopust na Sejšelih, bo čas še za eno slovo. Z radostjo v srcu Zmelkoow tako razglašajo, da bo njihov tretji, največji in zadnji preventivni poslovilni koncert v Avditoriju Portorož v soboto, 16. septembra. Če še po tem slovesu ne bo konca sveta, se bo bend v bodoče raje držal dobrih, starih, preverjenih okroglih obletnic. Te nikoli ne zatajijo …

Ves dobiček s prireditve bodo Zmelkoow namenili obnovi sveta po Armageddonu. In kot se za velike koncerte spodobi bodo seveda poskrbeli za nekaj presenečenj in izven-serijski šov. Vabljeni torej tudi avanturisti in drugi, ki ste nagnjeni k tveganim naložbam.

Vstopnice bodo samo to nedeljo, 14. maja, na prvi dan prodaje, na voljo po ceni 9,90 eur preko spletne prodaje Avditorija Portorož.

Zmelkoow tako po vseh nevihtah, ujmah, vročinskih valovih, ekstremni bibavici in drugim vremenskim neprilikam, ki nas čakajo poleti, v še vedno vročem in poletnem septembru, prirejajo svoj Največji poslovilni koncert – Zadnjič. Ta bo potekal pod domačim nebom (no, pod streho) portoroškega Avditorija v soboto, 16. septembra. Vstopnice gredo v prodajo v nedeljo, 14.5., preko spletne prodaje Avditorija Portorož po Early Bird ceni 9,90 eur, dan kasneje bodo dražje, v prodaji pa tudi preko sistema Eventim.

Vir: Boombox komunikacije