Glasbeni natečaj na Radiu Capris

0
358

Caprisov koncert bodo ponovno otvorili neuveljavljeni glasbeniki

Radio Capris ponovno išče nadebudne glasbenike, ki bi otvorili največjo koncertno zabavo na Obali – Caprisov koncert. Lani so se na velikem odru na Titovem trgu predstavile skupine Wrong Generation, No Air in Teenagers, natečaj za podelitev te časti letošnjim skupinam pa se je pravkar pričel. 

Prijave glasbenih skupin iz območja slišnosti Radia Capris, tj. iz Mestne občine Koper ter občin Ankaran, Izola, Piran, Hrpelje-Kozina in Ilirska Bistrica, organizatorji sprejemajo do 30. aprila 2016 na elektronskem naslovu [email protected]. Prijava mora obvezno vsebovati podatke o skupini in kratek avdio ali video posnetek glasbe skupine.

Izmed vseh prijavljenih skupin bosta izbrani dve, ki bosta odprli Caprisov koncert 17. junija 2016. Eno bo določila posebna komisija Radia Capris, drugo pa poslušalci z glasovanjem na Facebook strani dogodka (https://www.facebook.com/events/1527855330876191/).

Glasbeni ustvarjalci bodo tako že na začetku svoje ustvarjalne poti dobili odlično priložnost, da se predstavijo širši množici in zaigrajo ob velikih imenih slovenske glasbene scene, kot sta Siddharta in Big foot mama. Poleg tega pa se bosta zmagovalni skupini poslušalcem predstavili še v programu Radia Capris.

Vir: Radio Capris, foto: Jaka Ivančič