Objavljeno maj 18th, 2015 | Matjaž Derin

0

From Ashes bodo izdali ploščo

Obalna metal zasedba From Ashes bo v kratkem izdala svoj debitantski album “Dying Embers”. Skupina, ki je nastala na pogorišču zasedbe AlmostRage bo svoj prvenec predstavila konec meseca v koprskem Figa Rock Baru.

From Ashes je obalna metal skupina. Različne glasbene zvrsti naj se ne bi zlivale. Ali pač? From Ashes želijo, da se. V ta namen so Iztok Bajc , Erik Filipčič , Igor Marasovič, Radislav Marič  in Bojan Sinković  januarja 2014 odločili ustvarjati glasbo iz nule. No, ne ravno iz nule temveč.. iz pepela. Njihova glasbena raznolikost je doprinesla k svežemu pogledu na koncept ostankov benda AlmostRage.

Album Dying Embers napoveduje 11 skladb, ki jih je skupina pripravljala slabi dve leti, ter nedavno posnela pod taktirko Simona Jovanoviča v studiu Evolucija v Ljubljani. Predstavitev prvenca bo 23.5.2015, ko bodo nastopili na No Borders festu v koprskem Figa Rock Baru.


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend