FOTO: Umek s prijatelji odnesel strop Ambasadi Gavioli, 8.2.2014

0
734

Umek pravi, da se Prešernu ne pokloni s sedenjem pred televizijo, temveč si naš največji pesnik zasluži vsaj 12-urni žur in točno to se je zgodilo v soboto v Ambasadi Gavioli.

Uroš je na svoj tradicionalni osmofebruarski parti povabil še 13 svojih prijateljev – od domačih DJ-jev do tujih virtuozov in skupaj so na dveh plesiščih pokazali, zakaj Ambasada že več kot 18 let drži kultni status med klubi v regiji.

Da si zaslužijo biti na Umekovi založbi 1605, so na spodnjem plesišču dokazali Stefano Noferini, Uto Karem, Mike Vale in Umekovo zadnje odkritje Groovebox, medtem ko so si rejverji glave hladili na zgornjem mezzaninu, kjer je na vrhuncu večera Ambasadino ozvočenje na test postavil Francoz Olivier Giacomotto. Značilni zvok Umekove založbe je bil rdeča nit večera in Uroš je še enkrat dokazal, da za polno plesišče prepotenih teles ni treba vrteti radijskih hitov največjih svetovnih DJ-jev. S tehnično zahtevnim in izjemno dovršenim setom je dve uri udrihal po množici basov lačnih obiskovalcev in na koncu se je zdelo, da je 12 ur občutno premalo.

 Organizator pa je že na vhodu poskrbel za glavno presenečenje večera, saj so najavili prihod enega in edinega – Carla Coxa v Slovenijo. Obiskovalcem so v zahvalo za zvestobo in podporo razdelili kupone za cenejše vstopnice. Velik Umekov prijatelj bo v Slovenijo prišel 17. maja, lokacija pa je zaenkrat še skrivnost.

Fotografije so delo Žige Intiharja.

Več info:

Press kontakt: [email protected]

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/172880566240634/

Vir: Ambasada Gavioli press