FOTO: Denis Beganovič @ Piranski poletni utrip 13.8.2020

Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran premierno organizira sklop glasbenih večerov na trgu »Piranski poletni utrip«. Po uspešnih Mediadom Streaming koncertih, so se odločili ponovno organizirati koncerte s publiko pod odrom, na katerem bodo blesteli predvsem lokalni glasbeni ustvarjalci. Vsi trije koncerti so na sporedu ob četrtkih ob 21.00 uri na Prvomajskem trgu v Piranu.

Tretji in hkrati zadnji večer je nastopil Denis Beganovič Kay Kay (pozavna) s prav posebno zasedbo: Matej Kužel (saksofon), Peter Smdrel (kontrabas), Marko Babojelič (kitara). Pri skladbi Luna je gostoval Teo Collori na kitari, kot zadnja gostja pa je zadnjo skladbo zapela Marina Martensson.  Fotografije v galeriji: Jadran Rusjan (Foto Klub Portorož).

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles