Novice

Objavljeno julij 5th, 2015 | Matjaž Derin

0

Easy je zmagovalec 35. Melodij morja in sonca

Zaključile so se 35. Melodije morja in sonca, veliki zmagovalec pa je Iztok Novak – Easy s skladbo Nekaj med nama. Easy si je prislužil tudi nagrado strokovne žirije za najboljšo izvedbo, besedilo Easyjeve skladbe pa je bilo nagrajeno kot najboljše besedilo. 

Oglejte si uradni videospot zmagovalne sklabe 35. Melodij morja in sonca:

Nagrada za najboljšo glasbo je dobil Francesco Squarcio za skladbo Innamorarsi di te, taista skladba je bila nagrajena tudi za najboljši aranžma (aranžer je bil Aleksander Valenčič). Nagrado Danila Kocjančiča za najboljšo debitantko pa je dobila Ina Shai za skladbo Iščem sonce. Easy-jevo zmago na MMS-ju je določil seštevek točk telefonskega glasovanja, glasovanja občinstva v portoroškem Avditoriju, glasovanja izbranih radijskih postaj ter strokovne žirije.

Na letošnjem MMS-u se je predstavilo štirinajst skladb, poleg nagrajencev so nastopili: Klepač in Gustinčič KinG, Žiga Rustja, Tulio Furlanič, Šturle, Polona Furlan, Skupina Mozaik, Katrinas, Monika Pučelj, Eva Boto & Gašper Rifelj in Alja Krušič.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend