Bolani doktor ima nov videospot

“Mo Money” je drugi single iz prihajajočega novega albuma izolskega raperja DrILL-a, ki bi izšel letos pri založbi Wudisban. Komad “Mo money” gosti Emkeja, matrico je priskrbel Miha Mih-a (AMN), za mix in mastering pa je posrkrbel Benjamin Shock. Tudi za drugo video podobo je poskrbel dvojec M² Studios (Matej Simčič, Matej Zupan).

Drill: “Denar vlada vsem okoli nas, treba je stalno borbat, a pazit da te to ne pokvari. Brez denarja ne gre in ljudje do njega iščemo različne poti. Nekateri na pošten način, drugi po ovinkih, a vsi z istim ciljem: da poskrbimo zase in za svoje bližnje. Delaj dobro, bodi vzor drugim, in si zasluži svoj kruh pošteno in s tem kar imaš rad. Če ne gre, pol… Zahvale grejo vsem, ki so pripomogli k nastanku videospota.”

Artist: Drill, Emkej
Naslov: “Mo Money”
Instrumental: Miha Mih
Vocal mix & mastering: Benjamin Shock
Založba: Wudisban Records
Posneto: Studio Komora
Leto: 2017
Video produkcija: M² Studios
Kamera: Matej Simčič
Edit: Matej Simčič & Matej Zupan

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles