Andrew Technique

0
512


Današnja clubbing publika je postala zahtevna in neizprosna. Show business postaja najbolj zaželjen posel v kateremu vsak srečnež išče le najboljše zase. Vsaka kretnja, vsak korak je skrbno premišljen in natančno načrtovan. Vsaka napaka, norost lahko pomeni večen ne-uspeh ali presenetljiv uspeh v posameznikovi karieri. To je čar velikega mehanizma in samo delček celote, s katero se dnevno srečujejo glasbeniki in performerji..

Andrew Technique je del te celote, del mehanizma, v katerem se ni znašel po naključju ampak z iskreno željo in sanjami po uspešni karieri glasbenika. Globlji interes do inštrumentov nosi s sabo že od otroštva, šola klavirja pri kateri je spoznal globino harmonij, kitarski rifi v šolskem hard rock bendu, solo petje so vzrok močnega poželenja in strasti, katerega ni mogoče stisniti v opis dveh odstavkov. Zgodbe iz otroštva, najstniška leta, njegovi prvi koraki, prve besede, prve izkušnje.. Gremo v sedanjost!

Govorimo o Dj-u, o performerju od katerega publika vedno pričakuje največ! Njegova drugačnost, njegov nepredvidljiv stil nam v eni besedi pove, da imamo opravka s profesionalcem, ki se nikakor ne prilagaja ampak vodi. Voditi, to je Dj-ev ključ s katerim odpira vrata novim glasbenim smernicam, generacijam, novim posnemalcem, novim dosežkom.. Znan po njegovem stavku “..It’s true. I’m an art junkie,” kateri se je dolgo časa pojavljal v predstavitvenih textih, intervjujih in napovednikih. To je tisti stavek kateri je bralcu vzbujal pozornost, da si o njem prebere in poišče še več. Stavek s katerim se je na kratko opisoval in kateri je o njemu povedal veliko več kot predstavitvena biografija..

Andrew ima prave Dj atribute, s katerimi dokazuje svojo izvirnost in priljubljenost pred široko publiko. Njegova močna karizma dopušča družbeno izvirnost ter originalnost, ki jo izraža z nepričakovanimi, predvsem zvočno stilskimi spremembami. Njegov pristop k perfektnemu nastopu in za le ta, posebej izbran zvok vedno spremljata predanost in pristnost.

Vsak uspešen glasbenik je svoji karieri maksimalno predan, enako velja za Andrew-a. Njegova pot ima samo en cilj…ohraniti izvirnost in to je dejstvo! Andrew dodaja “..nastop je tisto, kar me vleče naprej, nastop pred množico, katero vsakič znova “peljem” v znano ali popolnoma neznano.. Nedoločena dolžina nastopa je tisto kar mi omogoča, da stvari počnem na svoj način, predvsem z dolgo večerno zgodbo.. Nastop je absolutno balzam za mojo dušo.. “

Razvoj v prepoznavno ikono v svetu clubbinga je dolg in namenjen samo najboljšim, Andrew je eden izmed njih.. Andrew je umetnik, glasbenik, virtuoz..