10. obletnica obalnih ljubiteljev elektronske glasbe – Elektrofolp

0
599

Ekipa obalnih producentov in DJ-ev elektronske glasbe Elektrofolp bo v sodelovanju s Klubom izolskih študentov in dijakov (KIŠD) organizirala 10. letnico svojega delovanja. V petek, 26.7. bo v Arrigoniju v Izoli potekal dogodek na prostem, kjer se bodo predstavili vsi ključni člani ekipe skupaj z gosti Vibe Department.

Elektrofolp

Elektrofolp sestavlja ekipa ljubiteljev elektronskih lomljenih ritmov in pokriva predvsem žanre kot so drum’n’bass, breakbeat, dubstep in glitch-hop. Minilo je 10 let odkar skrbijo za razvoj lokalne scene v obliki organizacije svojevrstnih dogodkov in produkcije glasbe. Od začetka delovanja so izginila nekatera stara imena in prišla na sceno nova, predvsem mlajši producentje. Poleg znanih lokalnih imen: Dahow, Pinopomo, Matzole, Miller The Killer in CLZ (Chinx), se jim bodo predružili novi mladi nadobudneži Phireflyd in Midnight Recovery. Celoten dogodek pa bodo popestrili člani ene najbolj odmevnih slovenskih ekip trenutno Vibe Department, to so Mixxle in W.G. (My Hell Jackson).

Ker se bo dogajanje na odprtem relativno zgodaj zaključilo, so organizatorji omogočili brezplačen vstop med 20h in 21h, nato pa bo vstopnina 3€ do 22h in 5€ od 22h naprej.

Več o ekipi Elektrofolp na: www.elektrofolp.com

Več o izvajalcih:

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here