Rock

Objavljeno julij 3rd, 2018 | Matjaž Derin

0

Couch ‘n’ Transistor

(Rock)

Kraj: Koper/Izola. Leta delovanja: 2015 – danes

Kaj igrajo? Ime pove vse! Predstavljajte si, da ste na kavču s tranzistorjem pri ušesu…… in pol vidiš da je kavč sredi plesišča…….in da je plesišče sredi vesolja…… v daljavi pa Lucky Luke jaha na Jolly Jumperju proti sončnem zahodu…..v glavnem, pridite nas poslušat.

Tako se je pač to zgodilo: Aleš in Tomaž sta lovila črne ribe (Blackfish), Žvaki je srkal energijo iz implozije (Implosia), Liam pa je branil Sarajevo (Valter Brani Sarajevo). Potem so bili Blackfish predskupina Implosie in tam so se spoznali prvi trije. Zaprli so se v garažo in ustvarjali, imeli tudi že par koncertov. Nekaj jim je manjkalo….’’hmmm, tuki bi pasala še ena kitara’’ je rekel Žvaki in potem je poklical Liama. In se je zgodila ljubezen na prvi Hurricane. Ostalo je zgodovina……khm, pardon, prihodnost!!

  • Aleš Mikac (kitara, vokal)
  • Denis Radulović – Žvaki (bas)
  • Tomaž Ogris (bobni)
  • Liam Hlede (kitara, vokal)

Nimajo diskografije!

V pripravi!


V pripravi!

Tags: , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend