Zmelkoow: €uro Z Faktor

0
669

Sobotnega, superlunarnega večera smo bili v Kopru priča nečemu “med X-fractorjem, Monopolijem in Človek Nea Jezi se”. Za razliko od prvič (januarja letos v Prvačini) so tokrat Zmelkoow izvedli Z Faktor kar v domačem okolju.

Med, vse skupaj, tri urnem nastopom gostov iz galaksije Južnega jogurta se je zvrstilo še sedem priložnostnih vokalistov/ vokalistk(Šime, Urshi, Zoobar, Aya, Alenota, Žiga Rustja in Plesko), ki so se potegovali za dve simpatični nagradi: 500 € in snemanje komada z Zmelkoow. Oboje si je z preizkušenim “problemi so, problemi bojo…” priskakal Matej Plesničar – Plesko. Svoje pa so dobili tudi naključni/naključne v publiki, saj so tekom prireditve organizatorji pometali dol z odra še premarsikateri nosilec zvoka Čistih jajc ter primerek promocijskega materiala v obliki majice.

Torej, klasičen “grejtst šits” Zmelkoow program je bil tokrat pikič razširjen in obogaten (kolaboracija z Radiem Koper je pripeljala na oder tudi Blaža Maljevca kot povezovalca večera). Leteli so mikrofoni, podelili so se euri, zabave in smeha ni manjkalo…

 

Zmelkoow lahko v bližnji prihodnosti srečate še vsaj 4 krat, od tega je nam bližnja Nova Gorica z datumom 5.7., kjer bodo nastopili še s psihadelično noto.

Več na uradni spletni strani zmelkoow.net in v spodnji fotogaleriji.