Vrnitev odpisanih: Ansambel Vinotoch Band

Pred slabim desetletjem se je na prvem KŠOK-ovem GimFestu pojavila skupina dečkov s slamnatimi klobuki, pivskimi zastavami in glomazno dozo težko razumljive glasbe, ki ji še danes pravijo Šagra Metal. V takratnem MKSMC-ju še leta kasneje niso pomnili take žurke. Vinotoch so skakljali od barov, klubov, festivalov in v nekajletni karieri prebrodili kar nekaj … odrov. Njihova zgodba se je zaključila leta 2015, ko so izginili z obličja Obalne glasbene scene.

Leta so tekla (vino tudi) in na plan je privrela nostalgija. V nekoliko prenovljeni zasedbi in z novim imenom, bo skupina Ansambel Vinotoch Band spet nastopila in obeležila 10 letnico svojega ne-delovanja.

  1. 9. 2021 od 21h dalje boste lahko z odra Skateparka Bali na Markovcu spet lahko slišali zgodbe o Šagra Metal junakih, kot sta Vinko, Mafalda in ostali, ki požrejo več alkohola kot Artur Štern. Poleg starih komadov, nam fantje pripravljajo še nekaj novih viž, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da so bolj nalezljive kot gonoreja.

Skratka – Vinotoch so nazaj in za vas pripravljajo novo glomazno dozo trasha.

Organizator dogodka je Klub študentov občine Koper
Vstopnina: 3€ (Člani KŠOK), 5€ (ostali).

Vir: Klub Študentov Občine Koper

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles