Videospot: Lean Luigi Kozlar in Iztok Novak Easy – Ti si glasba

Lean Kozlar – Luigi, pozitivno naravnani primorski glasbenik, je v prvih jesenskih dneh lanskega leta izdal debitantski album z naslovom ‘Kralj noči’. Iz albuma nam tokrat daje v poslušanje pesem ‘Ti si glasba’, v kateri je avtorsko združil moči s primorskim glasbenikom Easy-jem.

Za skladbo, kjer lahko slišimo Luigijev fin, raskav glas in Easyjevo nežno vokalno patino, je producentske niti vlekel Jan Baruca, instrumente pa so poleg omenjenih posneli še Janez Skaza (el. kitara), Teo Parovel (bobni) in Luka Parovel (bas kitara). Posnel jo je, tako kot vse ostale, nekje med trtami nad Vanganelom pri Kopru, kjer si je zasedba Gedore, Luigi je namreč njen član, v vadnici nad kantino uredila odlično kreativno okolje.

Ob singlu nam Luigi daje v vpogled tudi videospot, ki ga je tokrat posnel s primorskima video ustvarjalcema, snemalcem Deanom Grgurico in montažerjem Davorjem Dujmovičem.

Vir: PR Lean Luigi Kozlar

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles