Novice

Objavljeno februar 4th, 2020 | Matjaž Derin

0

Soulution imajo nov videospot za skladbo “Eno”

V zadnjih dneh se med slovensko estrado in glasbenimi navdušenci šušlja o novi fantovski zasedbi Soulution, ki že osvaja ženska srca. Štiričlanska zasedba, ki sicer deluje od novembra 2018, je jeseni izdala prvo avtorsko pesem in videospot z naslovom Naj ne čakam te, danes pa nas že razvajajo z novo pesmijo Eno.

Fantovsko skupino Soulution sestavljajo štirje vokalisti, Matevž Derenda, Arni L. CindričLuka Cvetičanin in Patrik Mrak, ki jih spremlja tudi na kitari.
Lansko jesen so štirje prijatelji svoje glasbene izkušnje združili in ustvarili zasedbo Soulution, s katero želijo ustvarjati glasbo za vse ljudi, vseh starosti. Želijo si, da se lahko prav vsak najde v njihovi glasbi ter da jim njihovo besedilo prinaša inspiracijo in motivacijo. Fantje pravijo, da je Eno pesem za vse, ki se kdaj počutijo osamljene in za takrat, ko se zdi da je vse brez smisla. Poslušalcem želijo dati občutek, da nikoli niso sami in da se vedno lahko obrnejo na nekoga.

Preden so prebili led z avtorsko skladbo, so bili prepoznavni predvsem po svojih akustičnih priredbah ameriških in britanskih glasbenikov, slišite pa jih lahko peti od pop do country glasbe. Fantje s svojim štiriglasnim petjem in harmonijami že gostujejo na raznih akustičnih večerih po celi Sloveniji, se udeležujejo dobrodelnih koncertov, vsekakor pa bodo zdaj, po izidu nove avtorske pesmi, nastopi še toliko bolj posebni, zato se jih fantje že zelo veselijo.

vir: Studio Gong

Tags: , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend