Sensation zbirajo sredstva za vinilko

0
536

Pozdravljeni Sensation podporniki!

Sporočamo vam, da smo se podali v akcijo imenovano LP z naslovom 2 Juicy. Ugotovili smo, da je LP (Vinyl) edina prava rešitev, saj smo v dobi ko CD umira, tako kot je v 90-ih umrla kaseta, vsi ostali nosilci pa so povsem brezosebni, da o prodaji po spletu, ki je namenjena pop glasbi, ne govorimo.  

Ker pa je tiskanje klasične Long play-ke velik zalogaj za bend brez založbe, smo se podali na Crowdfunding sistem. Zato vas naprošamo, da nam v čim večjem številu pomagate uresničiti ta projekt. Cena za ploščo je zelo simbolična in zaslužili ne bomo nič, nam bo pa to omogočilo širjenje Sensation glasbe globalno in lokalno. A, btw: ob nakupu plošče dobite free digital za v avto 😉

Če dosežemo želeno število naročil (200 kosov) bo šel album v tisk in nato ga v najkrajšem času dobite po pošti. Denar vam bodo pobrali z računa, le če dosežemo naklado 200 izvodov. Smo tako samozavestni, da verjamemo, da nam bo, skupaj z vami, našimi zvestimi soborci, to uspelo.

Širite to vest in ponudbo naokrog, da bomo vsi lahko imeli na policah, zraven Tine Turner in Bowija, še LP Sensation – 2 Juicy.

To storite lahko tu: https://qrates.com/projects/16781

Na Muzikobala si lahko tudi preberete tudi recenzijo albuma Sensation – 2 Juicy

Vir: Sensation