Novice

Objavljeno julij 24th, 2017 | Matjaž Derin

0

Razpis za glasbene skupine Oživela ulica 2017

Obalni bandi, pozor!

Ekipa Oživele ulice 2017 objavljamo razpis, kjer se obalni bandi lahko prijavite za nastop na prireditvi Oživela ulica.

Oživela ulica je prireditev, ki jo Klub študentov občine Koper (KŠOK) organizira že 18. leto zapored, s katero želimo oživeti eno najbolj mrtvih, nekoč pa najbolj živih ulic, Kidričevo ulico. Oživela ulica bo 30.8.2017 od 20:00 do 24:00 povezovala dogajanje na 6 različnih prizoriščih s pestrim dogajanjem za vse interese in generacije. Dogodka se vsako leto udeleži več kot 3000 obiskovalcev.

Taverni bomo ponudili večji koncert. Namen tega razpisa je popestriti program Taverne s še ne povsem uveljavljenimi glasbenimi skupinami. Ponujamo vam nastop na enem lepših, predvsem oživelih dogodkov v Kopru. Iščemo lokalne skupine z repertuarjem do 60 minut, ki imajo nekaj za pokazat.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali tri skupine, ki bodo nastopali na glavnem odru v Taverni. Prav tako bodo izbranci nagrajeni. Letošnja rdeča nit prireditve je čarobna Oživela ulica (Wonder Street), zato naj bo nabor pesmi in kostumi primerni tematiki.

Če bi rad imel priložnost zaigrati v Taverni, izpolnite spletni obrazec, ki ga najdete na uradni spletni strani Oživele ulice 2017. s klikom na gumb ”prijava”. Če bo vaša prijava uspešna, boste prejeli potrditveno sporočilo na podani elektronski naslov.

Prijave sprejemamo do 7. 8. 2017.

Za več informacij se lahko obrnete na:
email: [email protected]
tel: 040 566 157 ali 040 566 152 (dosegljiva le ob torkih in četrtkih od 16h do 20h)
spletna stran: www.ozivela-ulica.si

Vir: KŠOK PR

Tags: , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend