Objavljeno oktober 5th, 2013 | Matjaž Derin

0

Prvi videospot Toxine – Popthing

Video za tretji singel Popthing, ki je na prvencu Ever Wordless skrita skladba, je prvi video skupine Toxine, za katerega so se želeli preizkusiti v njim neznanih vodah ustvarjanja, v kar se je prvič podala oseba, ki ji je bila pesem tudi namenjena. Roža, osnovni element videa, je bila tudi povod za nastanek skladbe in začetek osebne zgodbe dveh ljudi. Začetek, ki je bil daleč od romantičnega filmskega dogajanja, se je pa kasneje srečno razpletel.

Animacija je tako plod risanja Aleksandre Dorošenko in montaže Gregorja Brajkoviča, bobnarja skupine Toxine, ki sta se lotila novega raziskovanja, učenja in odkrivanja. Okoli 420 različnih slik, kombinacije ročnega in digitalnega risanja, je z montažo ustvarilo preprost video močne sporočilnosti.

Artwork: Aleksandra Dorošenko, Production: 6th Heal Studio (2013)image

Fotografiji z dogodka: Mladen Krkač


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend