Novice

Objavljeno september 11th, 2019 | Matjaž Derin

0

Obala ima svoj (prvi) boy band: Soulution

Na slovensko glasbeno sceno prihaja nova fantovska skupina

V zadnjih dneh se med slovensko estrado in glasbenimi navdušenci šušlja o novi fantovski zasedbi Soulution, ki že osvaja ženska srca. Štiričlanska zasedba, ki sicer deluje od novembra 2018, je pred kratkim izdala prvo avtorsko pesem in videospot z naslovom Naj ne čakam te, ki si ga je v dveh dneh ogledalo že preko 6000 ljudi. Zasedba združuje nekatere bolj in manj poznane obraze v slovenski glasbi. Spoznajte jih.

Fantovsko skupino Soulution sestavljajo štirje vokalisti, Matevž Derenda, Arni L. Cindrič, Luka Cvetičanin in Patrik Mrak, ki jih spremlja tudi na kitari. Ljubitelji oddaje Slovenija ima talent se boste Patrika spomnili z njegovega uspešnega nastopa v oddaji, Arnija ste lahko spremljali v oddaji X factor, medtem ko ste Matevža in Luko lahko obiskovalci muzikalov, kot sta Briljantina in Vesna, že videli na odru.

Lansko jesen so štirje prijatelji svoje glasbene izkušnje združili in ustvarili fantovsko zasedbo (boy band) Soulution, s katero želijo ustvarjati glasbo za vse ljudi, vseh starosti. Želijo si, da se lahko prav vsak najde v njihovi glasbi ter da jim njihovo besedilo prinaša inspiracijo in motivacijo. Njihova prva avtorska pesem z naslovom Naj ne čakam te, ki so jo skupaj z videospotom izdali pred kratkim, govori o tem, da je življenje prekratko, da bi nekoga čakali in da ga je treba zajeti s polno žlico. Njihov videospot si je v le dveh dneh ogledalo že preko 6000 ljudi, med drugim so z njim navdušili tudi Nušo Derendo, Tejo Perjet (Cool mamacita), Niko Krmec, Tilna Lotriča in druge.

Preden so prebili led z avtorsko skladbo, so bili prepoznavni predvsem po svojih akustičnih priredbah ameriških in britanskih glasbenikov, slišite pa jih lahko peti od pop do country glasbe. Fantje s svojim štiriglasnim petjem in harmonijami že gostujejo na raznih akustičnih večerih po celi Sloveniji, se udeležujejo dobrodelnih koncertov, vsekakor pa bodo zdaj, po izidu avtorske pesmi, nastopi še toliko bolj posebni, zato se jih fantje že zelo veselijo.

Vir: Soulution PR

Tags: , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend