Nodus

(Pop/Rock)


Kraj: Koper, Dekani. Leta delovanja: 2004 – 2008, 2010 -2011

Skupina nOdus je nastala konec poletja 2004. Takoj po nastanku se je skupina resno angažirala ustvarjanja avtorskih pesmi na katere vplivajo mnogi glasbeni žanri, od tršega rocka do bolj komercialno usmerjene glasbe. Skupina izraža veselje do ustvarjanja glasbe brez nikograšnih predsodkov. Ob enem pa seveda nočemo pozabiti, da nam je vsem glasba prvotno veselje, “feeling” ter dobro vzdušje. “nOdus kot beseda ima več pomenov izbrali pa smo si ga, ker predstavlja kako smo vezani glasbi in izven nje. ”

Med leti 2008 in 2010 skupina ni bila aktivna, leta 2010 sta Gabriel in Evelin usvtarila nov singl z naslovom “Ne vem zakaj”, ki je bil planiran kot glavni single drugega albuma (ki pa do danes še ni izšel). Skupina je po letu 2011 (začasno) prenehala z delovanjem.

[tabgroup][tab title=”Zasedba”]

  • Evelin Rijavec – Vokal
  • Rok Soczka Mandac – Kitara
  • Gabriel Ogrin – Klaviature
  • Mitja Stropnik – Bobni
  • Marko Loredan – Bass

[/tab][tab title=”Diskografija”]

Sanje  (album, 2006)

n0dus - Sanje (2006)

Ne vem zakaj – Singl – (2010)

[/tab][tab title=”Videospoti”]

[/tab][tab title=”Fotografije”]

[/tab][tab title=”Drugo”]

V pripravi!

[/tab][/tabgroup]

Gabriel Ogrinhttp:/www.studiojork.com
je zrasel z glasbo, ob glasbi, morda tudi v glasbi, pri štirinajstih je začel "šravfat" gumbe v studiu JORK, kjer še danes preživlja večino časa in producira oziroma ustvarja glasbo za Slovenske in tuje izvajalce. Redko kdaj se znajde v okoliščini, kateri ne diši po glasbi.

Latest articles

174,2k Followers
Follow
Previous articleTinkara Kovač
Next articleMuzikObala

Related articles