Novice

Objavljeno februar 12th, 2020 | Matjaž Derin

0

NOAIR prvič v slovenščini: predstavljajo single IGRÁ z videospotom

Skupina NOAIR ima novi single in videospot IGRÁ.

Njihov Colours še vedno lahko redno slišimo na radiu in vidimo na televiziji, v zadnjem letu so navduševali tudi v živo s številnimi nastopi, med drugim na MENTu, v Kinu Šiška in na dunajskem festivalu Waves Vienna. Tokrat se vračajo z novim singlom IGRÁ, ki je opremljen s čustveno nabitim videospotom. Video interpretacijo so zaupali režiserki Ester Ivakič in producentu Andražu Jeriču iz Temporame.

IGRÁ za NOAIR predstavlja prelomno točko v svojem obstoju in delovanju, saj začenja novo zvokovno obdobje. Premoč kitarske taktirke sedaj spodnašajo subtilni in težko-kategorični zvoki analognih in digitalnih “sintov”, ki novemu singlu prinašajo nekakšno zimsko svežino.

NOAIR se tokrat prvič izražajo v slovenščini ter nam ponujajo spravo in slovo od tistih, ki so nas pripeljali do tam, kjer smo, a se jim ne moremo več zahvaliti.

Igrá pomeni smrt nečesa starega in hkrati rojstvo nečesa novega.

Vir. NOAIR PR

Tags: , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend