Ni dovolj Eskobars-ov

V četrtek zvečer smo bili priča trenutno najbolj vroči rock’n’roll skupini na Obali. Kvartet fantov iz skupine Eskobars je v zadnji oddaji Radio live v spomladanski sezoni na Radiu Koper gostil Blaž Maljevac. Koncerti v okviru oddaje se namreč iz studia Hendrix s poletjem selijo na plažne lokacije (Izola, na plaži pri svetilniku).

V slabi uri so Eskobars – pevec in kitarist Jure Lesar, bobnar Bogdan Sojič, basist Rok Druscovich in kitarist Teo Collori, v živo odžgali stare in nekaj novih komadov s prihajajoče plošče. Ob vprašanjih voditelja glasbeniki sicer niso bili zgovorni, jim pa besede lepše tečejo v samih pesmih. Na koncertu je bilo prav zaradi radijske dimenzije – občinstvo je namreč koncert spremljalo preko slušalk – zaznati dovršen zvok, glasba Eskobars pa v živo zaživi še bolj.

Na koncertu je bilo prav zaradi radijske dimenzije – občinstvo je namreč koncert spremljalo preko slušalk – zaznati dovršen zvok, glasba Eskobars pa v živo zaživi še bolj.

Oddaja Radio live, kot zanimiva forma ponuja glasbo v živo, glasbenike pa z neposrednim prenosom v eter nehote približa neštevni publiki. V jesenski sezoni snovalci radijske oddaje občinstvu obljubljajo vnos nove dimenzije, saj bodo koncerte takrat snemali tudi z video kamerami. Se že veselimo novih “Maljovih” oddaj in tudi Eskobars-ov, seveda v živo!

Rok Soczka Mandac
Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.

Latest articles

119,2k Followers
Follow
Previous articleKlapa Semikantá
Next articleMePZ Haliaetum

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here