Ni dovolj Eskobars-ov

0
684
foto: Alan Radin

V četrtek zvečer smo bili priča trenutno najbolj vroči rock’n’roll skupini na Obali. Kvartet fantov iz skupine Eskobars je v zadnji oddaji Radio live v spomladanski sezoni na Radiu Koper gostil Blaž Maljevac. Koncerti v okviru oddaje se namreč iz studia Hendrix s poletjem selijo na plažne lokacije (Izola, na plaži pri svetilniku).

V slabi uri so Eskobars – pevec in kitarist Jure Lesar, bobnar Bogdan Sojič, basist Rok Druscovich in kitarist Teo Collori, v živo odžgali stare in nekaj novih komadov s prihajajoče plošče. Ob vprašanjih voditelja glasbeniki sicer niso bili zgovorni, jim pa besede lepše tečejo v samih pesmih. Na koncertu je bilo prav zaradi radijske dimenzije – občinstvo je namreč koncert spremljalo preko slušalk – zaznati dovršen zvok, glasba Eskobars pa v živo zaživi še bolj.

Na koncertu je bilo prav zaradi radijske dimenzije – občinstvo je namreč koncert spremljalo preko slušalk – zaznati dovršen zvok, glasba Eskobars pa v živo zaživi še bolj.

Oddaja Radio live, kot zanimiva forma ponuja glasbo v živo, glasbenike pa z neposrednim prenosom v eter nehote približa neštevni publiki. V jesenski sezoni snovalci radijske oddaje občinstvu obljubljajo vnos nove dimenzije, saj bodo koncerte takrat snemali tudi z video kamerami. Se že veselimo novih “Maljovih” oddaj in tudi Eskobars-ov, seveda v živo!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here