Neodvisni obalni radio bo imel prvo oddajanje!

Na velikonočno nedeljo, 1. 4. 2018 bo od 15.00 do 21.00 ure lokalni spletni radio, NOR (Neodvisni obalni radio) imel prvo javno oddajanje. Pridružite se nam na spletni frekvenci noradio.org in prisluhnite projektu, ki dozoreva že dobri dve leti.

Projekta se je lotila skupina zagnanih samoukov na radijskem področju, a ki si želi soustvarjati medijsko krajino z drugačno vsebino kot jo ponujajo trenutne radijske postaje. Ideja je nastala iz potrebe po ustanovitvi bottom up reprezentativnega medija, ki bi sodelujočim omogočil predstavljanje svojega videnja stanja duha lokalnega sveta in globalne vasi. Novonastali spletni radio tako po eni strani združuje neizmerno željo in potrebo po ustvarjanju lastnega programa s podajanjem raznolike glasbene produkcije in manj ustaljeno formo in morda tudi vsebino, ki pa se nam vseeno zdi pomembna za osvetlitev problematik, ki nas zadevajo.

Čeprav so se že v preteklosti pojavili poskusi samoniklih radiev, ti, žal, niso za prav zaživeli. NORadio tako poskuša zbrati skupno moč vseh nas, ki z radijsko ponudbo nismo zadovoljni. Postavili smo se v aktivno vlogo in počasi, a vztrajno postavili zasnovo za drugačen radio.

Prisluhnite nam v nedeljo, 1. 4. 2018 ob 15.00 na spletni strani noradio.org!

vir: NORadio

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles